Omschrijving

Eerste consult (intake + behandeling)
Vervolg consult (acupunctuur, tuina, guasha, cupping of combinatie)

Tui-na Therapie
Acupunctuur*
Bio-elektrische Therapie
Modder Therapie hele rug
Modder Therapie halve rug
Cupping Therapie
Guasha Therapie
Detox Stoombad Therapie 45 minuten
Gezichtsmassage
Gezichts Guasha 30 minuten
Kruidengeneeskunde met therapie (kuur obv. 1 week)
Kruidengeneeskunde zonder therapie (kuur obv. 1 week)

PRIJS

€80,-
€60,-

€65,-
€60,-
€60,-
€80,-
€40,-
€35,-
€50,-
€40,-
€35,-
€35,-
€27,50
€38,50

*De kosten van een behandeling acupunctuur kunnen worden vergoed. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2019 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

Vergoeding 2019

Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen (NBCG) Yi en de Nederlandse Verenging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong (NVTCG), hierdoor is Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven automatisch aangesloten bij alle zorgverzekeraars, die hun vergoeding aanbieden via de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling acupunctuur komen niet ten laste van uw eigen risico, dus u betaald hier niks extra. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2019 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer.

Onderstaande link geeft een overzicht van zorgverzekeraars die in 2019 acupunctuurbehandelingen vergoeden en hoe. De hoogte van de vergoeding is pakket afhankelijk. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

Bent u verzekerd bij Aevitae, Besured, DSW, Hema, Interpolis, inTwente, Pro Life of Stad Holland dan is er een grote kans dat de behandeling van een therapeut niet vergoed wordt.

Vergoeding 2020

Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen (NBCG) Yi en de Nederlandse Verenging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong (NVTCG), hierdoor is Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven automatisch aangesloten bij alle zorgverzekeraars, die hun vergoeding aanbieden via de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling acupunctuur komen niet ten laste van uw eigen risico, dus u betaald hier niks extra. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2020 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer.

Onderstaande link geeft een overzicht van zorgverzekeraars die in 2020 acupunctuurbehandelingen vergoeden en hoe. De hoogte van de vergoeding is pakket afhankelijk. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

LET OP! In 2020 zijn een aantal zorgverzekeraars die hun aanbod op alternatieve vergoedingen hebben gewijzigd.

Close
Go top