Top 10 acupunctuur praktijken en ervaringen

Acupunctuur wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en heeft in de westerse wereld aan populariteit gewonnen als aanvullende therapie voor verschillende aandoeningen, waaronder chronische pijn, migraine en angsten.

Als u ge├»nteresseerd bent in acupunctuur, is het belangrijk om uw onderzoek te doen en een bevoegde en ervaren behandelaar in uw omgeving te vinden. Zo kan u controleren of de praktijk of specialist onderdeel is van een Nederlandse beroepsvereniging. Quanjian is bijvoorbeeld aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeskunde “YI”. Daarnaast kan u de reviews van anderen doorlezen.

De beste 10 acupuncturisten in de regio Eindhoven

Onderstaande lijst is gerangschikt op Eindhovense acupunctuur specialisten met de meeste reviews op Google op 9 september 2023. Bij een gelijke hoeveelheid reviews wordt er gekeken naar het beste gemiddelde.

  1. Quanijan Gezondheidscentrum – 81 reviews – 4,9 gemiddeld
  2. Yian Qi Acupuncture and Health Center – 40 reviews – 5,0 gemiddeld
  3. Yu Yi Tang – 35 reviews – 4,6 gemiddeld
  4. TCM Acupunctuur Eindhoven – 26 reviews – 5,0 gemiddeld
  5. Ben Cao Chinees Medisch Centrum – 22 reviews – 4,9 gemiddeld
  6. Acupunctuur & Tuina Massage praktijk – 20 reviews – 5,0 gemiddeld
  7. Acupunctuur Quality of Life – 18 reviews – 5,0 gemiddeld
  8. Acupunctuur Eindhoven & Best – 18 reviews – 4,8 gemiddeld
  9. Fu Yuan Tang Acupunctuur praktijk – 10 reviews – 4,6 gemiddeld
  10. Iedereen kan Helen – 9 reviews – 5,0 gemiddeld

Acupunctuur ervaringen bij Quanjian

Vanuit een eerste consult, waar er goed de aandacht voor uw lichaam en klachten wordt genomen, kan het zijn dat acupunctuur als onderdeel van uw persoonlijk behandelingsplan wordt geadviseerd.

Lees onderstaande reviews om een beeld te schetsen bij welke klachten acupunctuur u kan helpen en hoe de klanten van Quanjian hun acupunctuur behandeling hebben ervaren.

Ervaring van Julian – 5 sterren

Ik heb een kuur gehad van 6 acupuntuur behandelingen voor mijn tinnitus, ik wou dat ik hier eerder was gekomen dan pas na 7 jaar hulp te hebben gezocht. Ik ben zeer goed geïnformeerd voor de behandeling en ze nemen echt de tijd voor je, ze luisteren goed na je problemen en vertellen uitgebreid wat ze voor je kunnen betekenen. Mijn oorsuizen en pieptoon zullen zoals verteld nooit meer weg gaan. Toch ervaar ik na de kuur een groot verschil. De tonen zijn vele malen minder en veel meer op de achtergrond. Hierdoor is mijn leven een stuk rustiger met minder stress

Ik ben enorm blij en dankbaar met de hulp en professionaliteit van deze vriendelijke mensen en raad het zeker aan voor mensen met soortgelijke klachten!

Ervaring van Johan – 5 sterren

Vanuit het voetbal had ik een bovenbeen blessure opgelopen die langer dan een jaar aanhield. Nadat behandelingen van fysiotherapeuten niet hielpen kwam ik uit bij Quanjian.

Na 4 behandelingen accupunctuur en cupping ben ik klachten vrij en kan ik eindelijk weer 100% geven tijdens het sporten.

Ik kan het iedereen aanraden!

Ervaring van Laurens – 5 sterren

Als je lichamelijke klachten hebt en je hebt echt alles al geprobeerd ga dan maar eens langs deze arts. Wel belangrijk dat je zeker in het begin wekelijks de arts bezoekt. Je krijgt dan behandelingen met acupunctuur, cupping, electro acupunctuur wat heel erg goed werkt. En je krijgt kruiden mee waarvan je dagelijks thee moet zetten.

De thee is in het begin even wennen maar na een paar dagen ga je deze echt lekker vinden. Alle klachtren die ik had zijn weg en ik ga nu elke maand een keer omdat de behandeling ook lekker is en het is tenslotte hetzelfde als een beurt die je regelmatig doet aan je auto.

Ervaring van Jeroen – 5 sterren

They are the best! They really care for you and look at the whole picture. The balance in your body is very important!

For 20 years I’ve been putting injections full of medicine in my body for mij cluster headaches. I do acupuncture here now for 3 years and I’ve never had a headache since. That means the worst to me. If you’re dealing with migraine, cluster headaches or anything else that medicines are not really fixing. Go here!

Ben je benieuwd of acupunctuur in Eindhoven iets voor jou is?

Ben je benieuwd of acupunctuur kan helpen bij jouw klachten? Bekijk dan deze lijst van 100 klachten waarbij acupunctuur een verschil kan maken. Wil je een afspraak maken bij de beste acupunctuur praktijk van Eindhoven? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijke intake.

Close
Go top