Prijsstijging 01-01-2024

Tot op heden hebben wij geen grote prijsstijgingen doorgevoerd. Dit in tegenstelling tot onze kosten ten opzichte van productinkoop, personeelskosten, educatie etc. die wel ieder jaar zijn gestegen.

Daarom zijn wij genoodzaakt de kosten van sommige behandelingen per 1 januari 2024 te verhogen.

Door deze prijsstijging kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Quanjian kunt genieten.

Tevens zullen wij vanaf 1 januari 2024 strenger optreden richting onze NO SHOW. De behandelaar reserveert een tijdslot voor uw behandeling. Indien u niet opdaagt is deze tijdslot een gemiste kans voor een ander. De behandelaar is hierom genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Wij hopen op uw begrip.

Omschrijving

Eerste consult (intake + behandeling)
Vervolg consult (acupunctuur, tuina, guasha, cupping of combinatie)

Acupunctuur*
Modder Therapie + acupunctuur
Cupping Therapie
Guasha Therapie
Detox Stoombad Therapie 45 minuten
Gezichtsmassage
Gezichts Guasha 30 minuten
Kruidengeneeskunde met therapie (kuur obv. 1 week)
Kruidengeneeskunde zonder therapie (kuur obv. 1 week)
NO SHOW**

PRIJS

€90,-
€70,-

€70,-
€95,-
€60,-
€70,-
€50,-
€60,-
€60,-
€29,90 (vanaf prijs)
€39,90 (vanaf prijs)
€30,-

Gezondheidscentrum Quanjian helpt u met moderne en professionele therapieën vanuit de Chinese geneeswijze. Onze specialisten werken altijd en alleen vanuit een intake gesprek om u zo effectief en persoonlijk mogelijk te behandelen. Lees hier de google reviews van klanten die wij al hebben mogen helpen met hun klachten.

*De kosten van een behandeling acupunctuur kunnen worden vergoed. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2023 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

**De behandelaar reserveert een tijdslot voor uw behandeling. Indien u niet opdaagt is deze tijdslot een gemiste kans voor een ander. De behandelaar is hierom genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen. Voorkom dit en annuleer ruim 24 uur van te voren. LET OP: omdat dit om een NO SHOW geldt, zijn de kosten niet declarabel bij uw zorgverzekering. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarde artikel 3, punt 4.

Vergoeding 2024

Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven is lid van de Nederlandse Verenging voor Acupunctuur (NVA) en de Nederlandse Beroepsvereniging TCM (TCMNed), hierdoor is Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven automatisch aangesloten bij alle zorgverzekeraars, die hun vergoeding aanbieden via de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling acupunctuur komen niet ten laste van uw eigen risico, dus u betaald hier niks extra. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2024 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer.

Onderstaande link geeft een overzicht van zorgverzekeraars die in 2024 acupunctuurbehandelingen vergoeden en hoe. De hoogte van de vergoeding is pakket afhankelijk. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

LET OP! In 2024 zijn een aantal zorgverzekeraars die hun aanbod op alternatieve vergoedingen hebben gewijzigd.

Close
Go top