Omschrijving

Eerste consult (intake + behandeling)
Vervolg consult (acupunctuur, tuina, guasha, cupping of combinatie)

Acupunctuur*
Bio-elektrische therapie + acupunctuur
Modder Therapie + acupunctuur
Cupping Therapie
Guasha Therapie
Detox Stoombad Therapie 45 minuten
Gezichtsmassage
Gezichts Guasha 30 minuten
Kruidengeneeskunde met therapie (kuur obv. 1 week)
Kruidengeneeskunde zonder therapie (kuur obv. 1 week)
NO SHOW**

PRIJS

€80,-
€60,-

€60,-
€80,-
€80,-
€40,-
€45,-
€50,-
€45,-
€45,-
€27,50
€38,50
€30,-

*De kosten van een behandeling acupunctuur kunnen worden vergoed. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2021 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

**De behandelaar reserveert een tijdslot voor uw behandeling. Indien u niet opdaagt is deze tijdslot een gemiste kans voor een ander. De behandelaar is hierom genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen. Voorkom dit en annuleer ruim 24 uur van te voren. LET OP: omdat dit om een NO SHOW geldt, zijn de kosten niet declarabel bij uw zorgverzekering. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarde artikel 3, punt 4.

Vergoeding 2021

Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven is lid van de Nederlandse Verenging voor Acupunctuur (NVA) en de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen (NBCG) Yi , hierdoor is Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven automatisch aangesloten bij alle zorgverzekeraars, die hun vergoeding aanbieden via de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling acupunctuur komen niet ten laste van uw eigen risico, dus u betaald hier niks extra. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2021 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer.

Onderstaande link geeft een overzicht van zorgverzekeraars die in 2021 acupunctuurbehandelingen vergoeden en hoe. De hoogte van de vergoeding is pakket afhankelijk. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

LET OP! In 2021 zijn een aantal zorgverzekeraars die hun aanbod op alternatieve vergoedingen hebben gewijzigd.

Vergoeding 2020

Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen (NBCG) Yi en de Nederlandse Verenging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong (NVTCG), hierdoor is Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven automatisch aangesloten bij alle zorgverzekeraars, die hun vergoeding aanbieden via de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling acupunctuur komen niet ten laste van uw eigen risico, dus u betaald hier niks extra. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2020 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer.

Onderstaande link geeft een overzicht van zorgverzekeraars die in 2020 acupunctuurbehandelingen vergoeden en hoe. De hoogte van de vergoeding is pakket afhankelijk. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

LET OP! In 2020 zijn een aantal zorgverzekeraars die hun aanbod op alternatieve vergoedingen hebben gewijzigd.

Vergoeding 2019

Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen (NBCG) Yi en de Nederlandse Verenging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong (NVTCG), hierdoor is Quanjian Gezondheidscentrum Eindhoven automatisch aangesloten bij alle zorgverzekeraars, die hun vergoeding aanbieden via de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling acupunctuur komen niet ten laste van uw eigen risico, dus u betaald hier niks extra. Voor een compleet overzicht van de vergoedingen in 2019 kijkt u bij de vergoedingen op Zorgwijzer.

Onderstaande link geeft een overzicht van zorgverzekeraars die in 2019 acupunctuurbehandelingen vergoeden en hoe. De hoogte van de vergoeding is pakket afhankelijk. Controleer de polisvoorwaarden van uw pakket, om na te gaan in hoeverre u voor vergoeding in aanmerking komt!

Bent u verzekerd bij Aevitae, Besured, DSW, Hema, Interpolis, inTwente, Pro Life of Stad Holland dan is er een grote kans dat de behandeling van een therapeut niet vergoed wordt.

Close
Go top