De Chinese geneeswijzen zijn één van de oudste geneeswijzen ter wereld.

Chinese geneeskunde wil zeggen: “Pijn voelt men als er een blokkade is, zonder pijn geen blokkade. Wanneer je lichaam pijn voelt betekent dit een verstoring in de balans van je lichaam. Andersom zal je lichaam geen pijn voelen wanneer de “Qi” (Lucht/energie) in je lichaam zonder problemen door de meridianen stroomt”.

Alle gezondheidstherapeuten stellen dat organen en meridianen de basis vormen van de Chinese geneeskunde, in combinatie met fysiotherapeutische methoden die van familie op familie overgeërfd worden waarbij “Tuina” (massage), acupunctuur, “Gua Sha” (schaaf-therapie) en het losmaken van pezen en spieren op natuurlijke wijze gebruikt worden. Door drukpunten en meridianengeleiding, het stimuleren van de huid, spieren, pezen, botten en gewrichten zal het lichaam zijn balans kunnen hervinden. Hierdoor ontspannen pezen, bestrijdt men de pijn en zal het herstelvermogen van het lichaam versterkt worden.

Therapie, gezondheidszorg en onderzoek als geheel

Ons gezondheidscentrum voor volledige Chinese gezondheidszorg ziet therapie, gezondheidszorg en onderzoek als een geheel. Het trekt veel deskundigen op het gebied van Chinese geneeskunde aan. Veel bekende professoren en therapeuten hebben vaak spreekuren in het centrum.

Het centrum heeft een gunstige omgeving. Het is gemakkelijk te bereiken. Speciaal om aan u en uw familie professionele en effectieve therapie en gezondheidszorgprogramma’s aan te bieden. Voor meer informatie over de gehele gezondheid, kunt u contact met ons opnemen!

Waarom Quanjian

  • Wij nemen de tijd voor u
  • Duidelijke uitleg en persoonlijk advies
  • Professioneel en modern
  • Deskundig
  • Hoge kwaliteit met goede resultaten

SOORTEN KLACHTEN

Heeft u last van pijntjes en of andere klachten? Onderstaand een doorverwijzing naar allerlei klachten die te behandelen zijn. Mocht uw klacht niet in de lijst voorkomen, maar bent u toch geïnteresseerd of QuanJian u kunt helpen? Bel dan gerust even naar onze praktijk.

Weiquan Zeng

Zeng is de therapeut voor het herstel van uw gezondheid. Heeft vele jaren uitgebreide klinische ervaring, Zeng is uniek door een natuurlijke therapie die alleen in eigen familie overgeërfd wordt. Gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van pijn als gevolg van de meridiaanbarrière veroorzaakt door: hoofdpijn, migraine, nekpijn, rugpijn, pijn in onderrug, hernia, pijn in de heup of knie, ontstekingen (vooral pijn veroorzaakt door ontstekingen in nek-, heup- en knie- gewrichten) arm, elleboog, pijn in de vingers, kuit, hiel, voetpijn enzovoorts. Onze therapie verlicht schouderpijn en slapeloosheid veroorzaakt door hyperplasie van de borstklier en helpt de patiënten bij een beroerte te herstellen.

Jennifer Han

Als kind is zij opgegroeid in het noorden van China. In een Chinese familie, de vader is een bekende lokale arts gespecialiseerd in oude Chinese geneeskunde. Zij groeide op onder leiding van haar vader, in een wereld van kruidengeneeskunde en acupunctuur. Het enige wat een rol speelde in haar jeugd waren acupunctuur, kruiden en onbekende patiënten. Hierdoor heeft zij met de Chinese geneeskunde een speciale band. In de loop der jaren heeft ze nooit de erfenis van haar vader opgegeven. Zij studeert serieus en doet zorgvuldig onderzoek. Hierdoor heeft zij een unieke kijk op het gebied van de Chinese geneeskunde, gewichtsverlies en schoonheid. Jennifer Han is lid van de NVA en NBCG-YI en daardoor automatisch aangesloten bij zorgverzekeringen. Zie tablad tarieven voor meer informatie.

Close
Go top