Acupunctuur afvallen Eindhoven

Zoekt u naar acupunctuur afvallen Eindhoven? Dan is QuanJian Chinees gezondheidscentrum de aangewezen partij om u verder te helpen. Ons gezondheidscentrum is gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde, waaronder afvallen door middel van acupunctuur.

Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! Het eerste intake gesprek is geheel vrijblijvend en kost u niets.

Is afvallen écht mogelijk met acupunctuur?

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze waarmee de lichaamsenergie kan worden gereguleerd en gemanipuleerd. Hierdoor kan stress, pijn en overgewicht worden tegengegaan. Acupunctuur is een therapie die gehouden wordt met naalden. Door deze naalden op specifieke plekken in het lichaam te prikken komen stofjes vrij in uw lichaam, die de energie in uw lichaam weer in balans brengen.

Door middel van acupunctuur ontstaan minder snel uitbuien en kunt u de drang naar voedsel beter weerstaan, waardoor het afvallen een stuk gemakkelijker gaat.

Het mechanisme van gewichtsverlies is voornamelijk om bepaalde acupunten te stimuleren, waardoor de eetlust van de afslankende persoon wordt onderdrukt, waardoor het effect van gewichtsverlies wordt bereikt .

Contact opnemen

Acupunctuur afvallen Eindhoven

Wilt u contact met ons opnemen? Of heeft u een vraag over onze behandelingen? Bel ons dan gerust! Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Natuurlijk kunt u ook langs komen. Ons Chinese Gezondheidscentrum heeft een gunstige ligging en is gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het is gelegen in Eindhoven tegenover het centraal station.

Close
Go top