Acupunctuur om de fertiliteit of zwangerschap te bevorderen

Zoekt u naar acupunctuur bij onvruchtbaarheid in Eindhoven? Dan is QuanJian Chinees gezondheidscentrum de aangewezen partij om u verder te helpen. De behandelingen van QuanJian zijn gericht op het herstelbalans van het menselijk lichaam.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onvruchtbaarheid en acupunctuur? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Het eerste intake gesprek is geheel vrijblijvend en kost u niets!

Kan acupunctuur helpen bij onvruchtbaarheid?

De Chinese geneeskunde gelooft dat onvruchtbaarheid nauw verband houdt met de lever, milt en nier, en verband houdt met de pathologische veranderingen van de Chong- en Ren-meridianen en de onenigheid tussen qi en bloed in de ingewanden. De lever slaat bloed op, de milt controleert het bloed, de nier verfijnt het bloed. “Nier geeft energie aan de hemel om te vergaan”, “Chong is een zee van bloed en zorgt voor de moeder”, dus de lever , milt, nier en Chong en Ren zijn twee kanalen. De basis van de vruchtbaarheid van vrouwen is dat de zee van bloed vol is, de lading en verantwoordelijkheid worden gecoördineerd en de menstruatie op schema ligt, zodat een zwangerschap mogelijk is. Acupunctuurbehandeling van ovulatie wordt geleid door dit principe, met als belangrijkste principes het bevorderen van de bloedcirculatie, het verwijderen van bloedstasis, het baggeren van de meridianen en het reguleren van Chong Ren.

Meer informatie

Zwanger worden of de zwangerschap bevorderen

Wilt u meer informatie over acupunctuur bij onvruchtbaarheid? Bel dan gerust even naar onze praktijk om een afspraak in te plannen met onze therapeut. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag in een persoonlijke behandeling.

Close
Go top