Acupunctuur stoppen met roken Eindhoven

Zoekt u naar acupunctuur stoppen met roken Eindhoven? Dan is QuanJian Chinees gezondheidscentrum de aangewezen partij om u verder te helpen. De behandelingen van QuanJian zijn gericht op het herstelbalans van het menselijk lichaam.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van stoppen met roken door acupunctuur? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Het eerste intake gesprek is geheel vrijblijvend en kost u niets!

Helpt acupunctuur écht tegen het stoppen met roken?

Acupunctuur alleen helpt de behoefte aan nicotine te verminderen. Een roker die echt wilt stoppen moet dat te allen tijde zelf doen en hier echt gemotiveerd voor zijn. De meeste rokers zijn bang om te stoppen, omdat ze te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen. Ontwenningsverschijnselen treden op als de behoefte aan nicotine niet wordt aangevuld. Vooral de eerste drie weken zijn voor de meeste mensen erg lastig.

Acupunctuur kan via het zenuwstelstel bepaalde regelstoffen in de hersenen beïnvloeden, bijvoorbeeld de nicotinebehoefte verminderen. Andere ontwenningsverschijnselen, die om de hoek komen kijken bij het stoppen met roken kunnen ook verminderd worden door middel van acupunctuur.

Meer informatie

Acupunctuur stoppen met roken Eindhoven

Wilt u meer informatie over acupunctuur voor stoppen met roken? Bel dan gerust even naar onze praktijk om een afspraak in te plannen met onze therapeut. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag om de klachten te verminderen!

Close
Go top