Alternatieve geneeswijzen Eindhoven

Bent u op zoek naar alternatieve geneeswijzen Eindhoven? Dan bent u bij QuanJian Chinees Gezondheidscentrum aan het juiste adres. QuanJian is gespecialiseerd in de traditionele Chinese geneeswijze, zoals meridiaan therapie, acupunctuur, cupping, Guasha, Tuina massage, Khan stoom en Chinese kruidentherapie.

Bent u benieuwd naar onze geneeswijzen? Of heeft u vragen over ons gezondheidscentrum? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen. Wij zijn gevestigd in Eindhoven, dichtbij het Centraal Station.

Chinese geneeswijzen één van de oudste geneeswijzen ter wereld

Chinese geneeskunde wil zeggen: Men voelt de pijn als er een blokkade is, zonder pijn is er geen blokkade in het lichaam. Pijn betekend een verstoring in de balans van je lichaam. Men zal geen pijn ervaren als de lucht/energie in je lichaam zonder problemen door de meridianen stroomt.

Alle gezondheidstherapeuten stellen dat organen en meridianen de basis vormen van de Chinese geneeskunde, in combinatie met fysiotherapeutische methoden die van familie op familie overgeërfd worden. Door drukpunten en meridianengeleiding, het stimuleren van de huid, spieren, pezen, botten en gewrichten zal het lichaam zijn balans kunnen hervinden. Hierdoor ontspannen pezen, bestrijdt men de pijn en zal het herstelvermogen van het lichaam versterkt worden.

Over QuanJian

Ons gezondheidscentrum voor volledige Chinese gezondheidszorg ziet therapie, gezondheidszorg en onderzoek als een geheel. Het trekt veel deskundigen op het gebied van Chinese geneeskunde aan. Veel bekende professoren en therapeuten hebben vaak spreekuren in het centrum.

Bekijk onze over-ons pagina voor meer informatie over onze behandelaars.

Contact

Alternatieve geneeswijzen Eindhoven

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze alternatieven geneeswijzen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder in de zoektocht naar de geschikte geneeswijze.

Ook kunt u langs komen in ons gezondheidscentrum. Loop vrijblijvend binnen zonder afspraak en krijg een gratis intake gesprek!

Close
Go top